Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Reehorst

Pagina 1 van 19 vacatures
Dingen te regelen en een bijdrage te leveren aan de optimale uitstraling van ReeHorst. Wat ga je doen als Medewerk(st)er Events? Met mensen om te gaan.
€2.250 per maand
Is jouw dag geslaagd als onze gasten een fijn verblijf hebben gehad? Dan zijn we op zoek naar. Het receptie team biedt op en top gastvrouwen en -heren die alen…
Wat ga je doen Medewerk(st)er Keuken ? Als medewerker keuken werk je samen in een enthousiast team om de catering. Je verzorgt overdag samen met.
Als helpende sta jij samen met je collega’s klaar voor de bewoners van De Reehorst in Reeuwijk. Hoe fijn is het om ervoor te zorgen dat jouw bewoners de dag ’s…
Wat ga je doen als Medewerk(st)er Ontbijt? Je bent op en top gastheer/vrouw voor onze gasten. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de. Tevens zorg je voor het.
Wat ga je doen als Front Office Manager? Het receptie team bestaat uit op en top gastvrouwen die allen met plezier streven naar een hoog.
Wat ga je doen als Commercieel Manager ? Voor de sales van de zakelijke events, met name congressen, vergaderingen. Je inventariseert doortastend alle wensen.
Dagelijks zorg je met een enthousiast team dat alle openbare ruimtes van ReeHorst, zoals. Wat ga je doen als Medewerk(st)er Huishouding?
Wat ga je doen als HORECA Supervisor ZUZU ? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerk(st)er die.
Wat ga je doen als Leerling Kok ZUZU? Ter versterking van ons enthousiaste en jonge keukenteam van het nieuwe ZUZU KITCHEN-.