vacatures voor Redactie in Haarlem

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 166 vacatures
De regionale dagbladen Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander en IJmuider Courant hebben gezamenlijk 160.000 abonnees.
€4.892 per maand
Marketing- en communicatieadvies, contentmanagement van Inholland.nl, marktonderzoek- en analyse, geven van voorlichting aan aspirant-studenten, redactie.
€3.387 per maand
Marketing- en communicatieadvies, contentmanagement van Inholland.nl, marktonderzoek- en analyse, geven van voorlichting aan aspirant-studenten, redactie.
WPG Uitgevers
Amsterdam
De proactieve schakel tussen redactie en productie. Je werkt nauw samen met de productiebegeleider, redactie en andere betrokken partijen.
Science Center NEMO
Amsterdam
€250 per dag
Je draait mee op een professionele redactie in NEMO Science Museum in Amsterdam. NEMO Kennislink is onderdeel van de afdeling Wetenschapscommunicatie van NEMO,…
€12,56 per uur
Het allerliefst zouden wij natuurlijk heel Nederland willen verrassen en ontroeren met alle mooie dingen die we met veel plezier op onze verschillende redacties…
Je werkt intensief samen met webredacteuren van de andere merken, online manager, redactie, sales en marketing. Heb jij het in je: Voor minder doe je het niet.
Hearst Netherlands
Amsterdam
Wie komt de redactie van ELLE Eten versterken? Je wordt klaargestoomd voor het ‘echie’ en draait als een voltallig lid van de redactie mee.
Simavi
Haarlem
Simavi zoekt voor onze Simavi-redactie. Met jouw nieuwsgierige pen weet je de feiten kundig op te schrijven. Je weet als geen ander de lezer aan je te verbinden…
WANT is op zoek naar een redactie stagiair(e) die fulltime beschikbaar is. Samen met de redactie ga je op zoek naar het laatste nieuws en interessante…