Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 354 vacatures
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht West
€2.683 per maand
Als administratief medewerker verwerk en behandel je gegevens ter voorbereiding van de zittingen van de politierechter, kantonrechter en telehoorzittingen.
RHIMA
Soest
Als telefoniste/receptioniste van ons bedrijf vervul je een belangrijke spilfunctie. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf.
€10,50 - €11,50 per uur
Receptioniste receptionist administratief medewerker baliemedewerkster telefoniste secretaresse gastvrouw. Word dan receptionist bij Trigion Services.
€2.551 per maand
Dat betekent voor het CIZ dat er een nieuw taakgebied bij komt waarvoor wij gaan samenwerken met diverse nieuwe ketenpartners zoals het Openbaar Ministerie,…
Jobboost.nl
Utrecht
€12,50 per uur
Je komt te werken in een kantoorpand waar verschillende bedrijven zitten gevestigd. Representatief en servicegericht – je bent het visitekaartje van het gebouw.
Medux zorg voor welzijn
Utrecht
En door je alle ruimte te geven voor eigen initiatief. Weten waar je voor werkt. Wij willen onze klanten goede dienstverlening en service bieden in een omgeving…
€2.814 per maand
Je maakt dagmappen en overleggen aan in iBabs en legt waar nodig dossiers aan. Je hebt affiniteit met het werk waar de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit…
Den Oudsten Bussen
Woerden
Een prettige en informele werksfeer in een onderneming waar teamwork en de kwaliteit van ons aansprekende product centraal staan.
In deze functie ben je het visitekaartje bij de entree van BDO, waarbij je de locatie ondersteunt bij het warm verwelkomen van diverse gasten.
BAUHAUS
Bunnik
Functieomschrijving Receptionist / Administratief Medewerker (24 uur per week): Ruimte voor uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden.