vacatures voor Receptioniste in Terborg

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 21 vacatures
Ervaring met het beheren van een telefooncentrale.Deze functie is voor 40 uur per week en je rapporteert aan de COO. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:
Autimaat
Doetinchem
Je krijgt een ruime inwerkperiode, ruimte voor je eigen creatieve inbreng en je persoonlijke ontwikkeling. Affinitieit met administratieve taken en ervaring met…
Woonachtig in de omgeving van Arnhem/Duiven. Voor onze filiaal in Duiven zijn wij op zoek naar een Webshop medewerker (m/v) voor 40 uur per week.
De eigenschappen communicatief vaardig, klantgericht, flexibel, stressbestendig, representatief en accuraat. Administratief medewerker (5 – 10 uur per week).
Trekt het jou aan om binnen een Achterhoeks bedrijf te werken, waar samenwerken voorop staat en nuchtere mentaliteit heerst onder het personeel?
BOMA
Duiven
Goede kennis van MS office. Al 44 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel.
IJsselstate tandartsen
Dieren
Minimaal 2 jaar werkervaring als receptioniste. Ruime kennis van MS Office. Als receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten en het visite…
Deze werkgever werft via Indeed
ETNA Coffee Equipment
Doetinchem
In deze veelzijdige functie als receptioniste ben je het visitekaartje van het bedrijf en fungeer je. Als eerste aanspreekpunt van de organisatie.
Deze werkgever werft via Indeed
Ebbers metalworks
Doetinchem
Plannen, voorbereiden, coördineren en verrichten van het geheel aan administratieve werkzaamheden ten behoeve van de financiële administratie,…
Deze werkgever werft via Indeed
Diving World Duikvakanties
Zeddam
Als administratief medewerker bij Diving World ben jij vaak het eerste aanspreekpunt van de klant. Ben jij opzoek naar een leuke startersfunctie?
Deze werkgever werft via Indeed