vacatures voor Receptioniste in Rijkevoort

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 106 vacatures
Op basis van de wensen en mogelijkheden van onze klant vergelijken we hypotheken van alle aanbieders. De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor…
Wat houdt de functie in? Jij ontvangt onze gasten altijd met een glimlach op je gezicht zodat onze gasten zich welkom voelen; Wat vragen wij van jou?
€8,00 - €9,50 per uur
Ben jij behulpzaam, representatief, stressbestendig en een kei aan de telefoon en nog op zoek naar een leuke (bij)baan? Het succes van Tzorg begint bij jou!
Daarnaast ben je handig met de computer en waar nodig oplossingsgericht als het systeem even niet meewerkt. Heb jij de lekkerste stem van Nederland?
Aquasteam
Venray
Een bij de functie passend salaris op basis van capaciteit, leeftijd en ervaring. Verwerken financiële gegevens in ons boekhoudsysteem Afas.
Als je op kantoor komt, begin je met het bijwerken van je mail. Voor deze functie zoeken we iemand die een mbo-opleiding (niveau 4) heeft gevolgd, bijvoorbeeld…
€14 per uur
Ook is het belangrijk dat je administratieve skills op orde zijn aangezien je ook bezig bent met licht administratief werk. Een goed salaris van €14,97;
Transport vormt daarin de basis. Een zeer afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Woonachtig in (de omgeving van) Nijmegen.
Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Voor de rol van administratief ondersteuner inburgering maak je fysieke…
Vitae WellnessResorts
Mill
Je krijgt volop mogelijkheden voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een leuke en informele omgeving. Ben jij leergierig en gastgericht?