vacatures voor Receptioniste in Renswoude

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 178 vacatures
RHIMA
Soest
Als telefoniste/receptioniste van ons bedrijf vervul je een belangrijke spilfunctie. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf.
BAUHAUS
Bunnik
Functieomschrijving Receptionist / Administratief Medewerker (24 uur per week): Ruimte voor uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden.
Jobboost.nl
Amersfoort
€12,20 per uur
Je komt te werken in een kantoorpand waar verschillende bedrijven zitten gevestigd. Representatief en servicegericht – je bent het visitekaartje van het gebouw.
Het betreft een fulltime vacature waarbij je direct in dienst komt bij de opdrachtgever. Je bent representatief en hebt een flexibele instelling.
Representatief, enthousiast, gastvriendelijk en flexibel inzetbaar? Graag werkzaam in een bedrijf waar gastvriendelijkheid centraal staat?
Laco Recreatie
Driebergen
Ruimte voor zelfontplooiing en mogelijk uitbreiding van je werkzaamheden, bijvoorbeeld in het zwembad. Representatief, klantvriendelijk, leergierig, proactief,…
€2.085 per maand
Want bij DELA geloven wij dat blije medewerkers leiden tot tevreden leden en klanten én aan de basis staan van excellente dienstverlening.
Laco Recreatie
Bunnik
Ruimte voor zelfontplooiing en initiatief. Representatief, klantvriendelijk, proactief, flexibel, collegiaal, stressbestendig en accuraat.
Bosveld
Amersfoort
Dit komt onder andere omdat we meekijken naar jouw ambities en je de kans geven om jezelf te blijven uitdagen. Het uitvoeren van licht administratief werk.
We gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Jij weet waar je voor gaat.