Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Receptioniste in Oss

Pagina 1 van 200 vacatures
Movianto
Oss
Vanuit 20 magazijnen verzorgt Movianto de opslag, het transport en klanten service voor haar veelal internationale klanten. Ook beschik je over het volgende:
Stracon Metaalwerken
Oss
Een prima marktconforme beloning op basis van de cao Klein Metaal. Waar kom je te werken? Ben jij graag het visitekaartje voor een fullservicebedrijf in de…
Wat houdt de functie in? Jij ontvangt onze gasten altijd met een glimlach op je gezicht zodat onze gasten zich welkom voelen; Wat vragen wij van jou?
Op basis van de wensen en mogelijkheden van onze klant vergelijken we hypotheken van alle aanbieders. De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor…
Uurloon op basis van ervaring en ontwikkeling; 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis; Je bent representatief, proactief en denkt altijd in oplossingen.
Van Der Valk International
Den Bosch
Teamwork is de basis van ons succes. Je hebt een veelzijdige functie waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief binnen een oplossingsgericht familiebedrijf.
Daarnaast ben je handig met de computer en waar nodig oplossingsgericht als het systeem even niet meewerkt. Heb jij de lekkerste stem van Nederland?
SGS Search
Heeswijk-Dinther
Als administratief medewerker van de afdeling laboratorium zorg jij dat alles administratief vlekkeloos verloopt. Zorg jij voor een optimale administratie?
Certitudo Capital
Den Bosch
Daarnaast verzorgt u de servicekostenafrekeningen, verwerkt de gemeentelijke aanslagen en stelt financiële (management) rapportages op.
€14 per uur
Ook is het belangrijk dat je administratieve skills op orde zijn aangezien je ook bezig bent met licht administratief werk. Een goed salaris van €14,97;