vacatures voor Receptioniste in Oosterhout

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 189 vacatures
Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant
Gemeente Geertruidenberg
€2.729 per maand
De functie is gewaardeerd in schaal 6, zijnde maximaal € 2.729,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Het team KCC bestaat uit 4 medewerkers.
Voor jou als receptioniste betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie met een persoonlijke, betrokken werksfeer. Wat verwachten wij van jou?
Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. Ruimte voor ontwikkeling en mogelijkheid om te groeien in onze Scania…
MVGM
Breda
Je komt te werken in het Klant Contact Center. Goede beheersing van het MS Office pakket; Word jij ook zo vrolijk van een tevreden klant?
Representatief voorkomen en een goede (telefoon)stem. Ben jij een echte duizendpoot, enthousiast en wil jij hét visitekaartje zijn van Fletcher Hotels?
DentConnect
Tilburg
Je vindt bij- en nascholing belangrijk in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb jij ervaring in de tandheelkunde en ben je één tot twee dagen per…
Charmant, representatief, proactief en commercieel ingesteld. Recente werkervaring (geen stage) in de frontoffice van 4- of 5-sterren hotels.
Je komt binnen op kantoor en bespreekt met het team hoe je dag er in grote lijnen uit komt te zien. Veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
Minimaal 2 jaar relevante leidinggevende ervaring. Weet jij met jouw communicatieve en sociale vaardigheden jouw team te coachen, te trainen en te motiveren?
Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Als medewerker receptie ben je het visitekaartje van onze locatie!