vacatures voor Receptioniste in Lunteren

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 182 vacatures
RHIMA
Soest
Als telefoniste/receptioniste van ons bedrijf vervul je een belangrijke spilfunctie. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf.
€1.750 - €1.800 per maand
Jouw bruto maandsalaris ligt tussen €1750,- en €1800,- op basis van een 40-urige werkweek. Je krijgt van ons de basis training hospitality en etiquette.
Representatief, enthousiast, gastvriendelijk en flexibel inzetbaar? Graag werkzaam in een bedrijf waar gastvriendelijkheid centraal staat?
Jobboost.nl
Amersfoort
€12,20 per uur
Je komt te werken in een kantoorpand waar verschillende bedrijven zitten gevestigd. Representatief en servicegericht – je bent het visitekaartje van het gebouw.
Renswoude heeft geen eigen kantoor. Een deel van het werk gebeurt vanuit het kantoor in Veenendaal, een deel van het werk gebeurt bij de vluchtelingen thuis.
Samen met jou gaan we kijken welke klant van ons het beste bij jou past en waar we op dat moment een stralende glimlach zoeken. Een gezellig en positief team.
Het antwoord “nee” komt niet in je woordenboek voor. Woonachtig in de omgeving is wel prettig maar geen must als je een topper bent. (24 – 32 uur per week).
Vallei Auto Groep
Veenendaal
Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te…
Sulzer
Arnhem
Je zorgt voor een representatief ontvangst van onze gasten en beantwoord vragen via email en telefoon. Sulzer Chemtech, een divisie van Sulzer Ltd, bekleedt…
Representatief voorkomen en een goede (telefoon)stem. Ben jij een echte duizendpoot, enthousiast en wil jij hét visitekaartje zijn van Fletcher Hotels?