Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Receptioniste in Hollandsche Rading

Pagina 1 van 502 vacatures
Rob Peetoom
Utrecht
€2.060 per maand
Een plek waar onze klanten zich thuis voelen, genieten van de service en rekenen op de hoge kwaliteit van onze stylisten. Minimaal MBO 4 werk- en denk niveau.
BCN Utrecht Centraal
Utrecht
€1.850 - €2.300 per maand
Er is altijd ruimte voor humor. Je representatief bent, graag met mensen omgaat en mensen verrast met jouw service. Er wordt door iedereen hard gewerkt.
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht West +1 plaats
€2.683 per maand
Als administratief medewerker verwerk en behandel je gegevens ter voorbereiding van de zittingen van de politierechter, kantonrechter en telehoorzittingen.
BCN Utrecht Centraal
Utrecht
€11,11 - €13,96 per uur
Er is altijd ruimte voor humor. Je representatief bent, graag met mensen omgaat en mensen verrast met jouw service. Er wordt door iedereen hard gewerkt.
€10,50 - €13,00 per uur
Word dan receptionist bij Trigion Services. Ben jij een vriendelijke en flexibele receptionist? Op zoek naar een receptionist die van afwisseling houdt!
BAUHAUS
Bunnik
Functieomschrijving Receptionist / Administratief Medewerker (24 uur per week): Ruimte voor uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden.
Elzen Kliniek
Naarden
Naast het eerste, is tevens het laatste contactmoment met u, waarbij u verantwoordelijk bent voor de financiële afhandeling. Dat is precies waar wij aan werken.
Jobboost.nl
Utrecht
€12,50 per uur
Je komt te werken in een kantoorpand waar verschillende bedrijven zitten gevestigd. Representatief en servicegericht – je bent het visitekaartje van het gebouw.
€2.551 per maand
Dat betekent voor het CIZ dat er een nieuw taakgebied bij komt waarvoor wij gaan samenwerken met diverse nieuwe ketenpartners zoals het Openbaar Ministerie,…
€11,00 - €12,50 per uur
Attend heeft in Utrecht diverse opdrachtgevers waar onze receptionisten collega's werkzaam zijn. WIJ VRAGEN VAN EEN RECEPTIONIST: