Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 502 vacatures
HOYER
Botlek
Telefoniste / receptioniste (0,4 FTE) HNL. Daarnaast biedt HOYER haar opdrachtgevers andere faciliteiten zoals opslag, reiniging, containerreparatie e.d.
€2.756 per maand
Kortom, je hebt een vriendelijk en representatief uiterlijk, werkt mensgericht en hebt oog voor detail. Dan ben jij wellicht de collega waar wij naar op zoek…
DentConnect
Spijkenisse
Je vindt bij- en nascholing belangrijk in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ben jij een ervaren baliemedewerker en wil je aan de slag in een…
€1.791 - €2.662 per maand
Op de polikliniek Neurologie ben je als administratief medewerker werkzaam in een enthousiast team dat veel oog heeft voor kwaliteit en patiënttevredenheid.
Representatief, vakkundig is en zelfstandig kan werken; Een uitdagende functie in een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is; Goed om kan gaan met werkdruk;
LMC Voortgezet Onderwijs
Rotterdam
Je werkt samen met en coördineert het administratie werk van 2 administratief medewerkers, 1 conciërge en jezelf. Aantoonbaar MBO 4 werk- en denkniveau.
Deze stijlen zijn gebaseerd op de diverse (exotische) bestemmingen die het ss Rotterdam aandeed in haar jaren als luxe cruiseschip. Dan is dit de baan voor jou!
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Rotterdam Noord
€3.074 per maand
Als administratief medewerker bij de backoffice van de penitentiaire inrichting Rotterdam zorg jij dat deze processen op orde zijn.
Tandartsenpraktijk Rotterdam
Rotterdam
Als baliemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de praktijk en daarmee het visitekaartje van de tandartsenpraktijk.
Ervaring met MS Office, met name Excel, is vereist; Als medewerker Debiteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het effectief ondersteunen van de…