Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 410 vacatures
Salem
Ridderkerk
Je bent representatief, servicegericht en accuraat. Je ontvangt bezoekers, bedient de telefooncentrale en verricht administratief werk.
€1.703 - €2.534 per maand
Een vaste plek waar je het meest inzetbaar bent met daarnaast een paar afdelingen waar je flexibel ingezet wordt; Minimaal 2 jaar administratieve ervaring;
Winspiration Elektrotechniek BV
Ridderkerk
De functie is voor 40 uur per week en de werktijd is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Wij zijn op zoek naar een :
Den Oudsten Bussen
Woerden
Een prettige en informele werksfeer in een onderneming waar teamwork en de kwaliteit van ons aansprekende product centraal staan.
DWA
Gouda
Een prettige (open en informeel) en professionele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief; Je bent representatief, enthousiast en stressbestendig;
Rotterdam
Jouw schrijfvaardigheid komt goed van pas voor korte berichten en e-mails. Buiten een niet-standaardbaan, het allermooiste uitzicht van Rotterdam en een…
Reeuwijk
€1.800 - €2.150 per maand
Representatief voorkomen, klantvriendelijk en bent een echte teamplayer! Kennis en ervaring met MS Office zoals Word en Excel is een must.
€1.780 - €2.300 per maand
We gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Jij weet waar je voor gaat.
€2.665 per maand
Je bent een gediplomeerd doktersassistent op mbo 4 niveau, of je volgt de opleiding tot mbo 4 niveau doktersassistent en bent binnen drie maanden gediplomeerd.
Representatief voorkomen en een goede (telefoon)stem. Ben jij een echte duizendpoot, enthousiast en wil jij hét visitekaartje zijn van Fletcher Hotels?