vacatures voor Receptioniste in Ens

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 58 vacatures
Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van Urk. Als receptionist ben je hét gezicht en de stem van onze organisatie.
Stichting VariO-Onderwijsgroep
Emmeloord
Onze doelstellingen bieden ruimte voor een eigen aanpak en invulling, want iedere school/locatie en situatie is weer anders. Kennis van AFAS is een pré.
€11,00 - €11,50 per uur
Als receptioniste op oproepbasis werk je op onregelmatige basis bij meerdere opdrachtgevers bij jou in de regio. Jouw rooster ziet er elke week anders uit.
€11,91 per uur
In de rol van administratief medewerker heb je veel ruimte voor initiatieven en kun je blijven groeien. Ben jij administratief ingesteld en heb je kennis van…
€1.699 per maand
Ook zorg jij ervoor dat alles administratief en facilitair in orde is. Na jouw sollicitatie nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.
Mast Nederland
Gemeente Dronten
Iedereen die bij de opdrachtgever komt werken moet vóór aanvang van zijn werkzaamheden een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.
Jij komt te werken bij een autodealer met flinke ambities! Ben jij de klantgerichte persoon die dit bedrijf komt versterken? Bel dan naar 038 452 6899.
Emmeloord
€2.224 - €2.964 per maand
Het betreft een baan op fulltime basis (40 uur per week) en bij goed functioneren heb jij kans op een vaste aanstelling bij ENERCON. Kennis van SAP is een pré.
Arbeidsmakelaar van Olst
Kampen
Zelfstandig inrichten, inboeken, verwerken en controleren van financiële administraties van klanten. Ervaring met minimaal het MS Office pakket, Exact Online en…
Intermed Uitzendbureau
Zwolle
€12,55 - €15,31 per uur
Wil je zinvol werk plús inhoudelijke uitdaging, waarbij je tegelijkertijd ook werkt aan je eigen ontwikkeling? Wil jij graag iets betekenen voor anderen?