vacatures voor Receptioniste in Deurne

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 174 vacatures
€2.665 per maand
De hoogte is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.665,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) exclusief onregelmatigheidstoeslag.
Je zorgt voor een optimale en klantvriendelijke telefonische bereikbaarheid; Je zorgt voor de afhandeling van in- en uitgaande post;
Mainwork
Helmond
Het betreft een parttime functie op basis van 20 uur per week. Voor een van onze relaties in de omgeving van Weert zijn wij op zoek naar een baliemedewerker.
SWZ Zorg
Son
€1.707 - €2.546 per maand
SWZ doet dit op basis van gelijkwaardigheid, met deskundige en betrokken medewerkers. Het werk als receptionist bij SWZ. Service with a smile zit in jouw genen.
Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. Wat vragen we van je?
Janssen Kerres
Nuenen +2 plaatsen
Je hebt een frisse uitstraling en bent representatief; Je hebt een afgeronde mbo opleiding niveau 4 of vergelijkbaar; De taken bestaan voornamelijk uit:
€10,50 - €13,00 per uur
Bij een positieve uitkomst volgt er een klikgesprek met de opdrachtgever op de locatie waar je komt te werken. Word dan receptionist bij Trigion Services.
Amrâth Hôtels
Eindhoven
Omschrijving vacature Receptionist met ervaring: Functie eisen Receptionist met ervaring: Voor Amrâth Hotel Eindhoven zijn wij per direct op zoek naar een…
Hospitality Receptioniste Telefoniste Eindhoven e.o. Je hebt ervaring als Receptionist. Dankzij jou wordt iedereen goed geholpen en krijgt iedereen weer een…
Aquasteam
Venray
Een bij de functie passend salaris op basis van capaciteit, leeftijd en ervaring. Verwerken financiële gegevens in ons boekhoudsysteem Afas.