Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 462 vacatures
Beheren van de Fugro poolauto’s en de administratie verzorgen die daarbij komt kijken; Heb je ervaring als secretaresse/receptioniste en ben je op zoek naar een…
€2.397 per maand
Als receptionist(e) bij Rubroek ben jij de eerste die iedereen tegenkomt als je binnen komt. En zichtbaar en met veel voldoening concreet bijdragen aan waar we…
Tauro
Den Haag Centrum
€11 per uur
Je komt te werken in een gezellig team van drie receptionisten waarmee je dagelijks één tot meerdere uren overlap hebt.
€1.940 - €3.230 per maand
De afdeling HR Service Center is een energieke werkomgeving waar zeer uiteenlopende vragen en aanvragen binnen komen. Persoonlijkheid vinden we erg belangrijk!
Je komt in een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling en initiatief. Op sommige momenten staat de telefoon roodgloeiend.
Zorgdrager BV
Delft
Een leuke, uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf waar jij de spin in het web kan zijn! Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker.
De eventuele bonus wordt per kwartaal berekend, op basis van je persoonlijke prestatie. Als Receptionist / Front Office Medewerker ben jij het gezicht van het…
Uurloon op basis van ervaring en ontwikkeling; 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis; Je bent representatief, proactief en denkt altijd in oplossingen.
HOYER
Botlek
Telefoniste / receptioniste (0,4 FTE) HNL. Daarnaast biedt HOYER haar opdrachtgevers andere faciliteiten zoals opslag, reiniging, containerreparatie e.d.
DON Opleidingen
Naaldwijk
Je komt ’s morgens vrolijk binnen en neemt een bakkie koffie/thee. Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen d.m.v. Dan zijn we op zoek naar jou!