vacatures voor Receptioniste in Barendrecht

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 310 vacatures
HOYER
Botlek
Telefoniste / receptioniste (0,4 FTE) HNL. Daarnaast biedt HOYER haar opdrachtgevers andere faciliteiten zoals opslag, reiniging, containerreparatie e.d.
DentConnect
Spijkenisse
Je vindt bij- en nascholing belangrijk in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ben jij een ervaren baliemedewerker en wil je aan de slag in een…
Charmant, representatief, proactief en commercieel ingesteld. Recente werkervaring (geen stage) in de frontoffice van 4- of 5-sterren hotels.
Deze stijlen zijn gebaseerd op de diverse (exotische) bestemmingen die het ss Rotterdam aandeed in haar jaren als luxe cruiseschip. Dan is dit de baan voor jou!
€1.791 - €2.662 per maand
Op de polikliniek Neurologie ben je als administratief medewerker werkzaam in een enthousiast team dat veel oog heeft voor kwaliteit en patiënttevredenheid.
LMC Voortgezet Onderwijs
Rotterdam
Je werkt samen met en coördineert het administratie werk van 2 administratief medewerkers, 1 conciërge en jezelf. Aantoonbaar MBO 4 werk- en denkniveau.
Ervaring met MS Office, met name Excel, is vereist; Als medewerker Debiteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het effectief ondersteunen van de…
Tandartsenpraktijk Rotterdam
Rotterdam
Als baliemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de praktijk en daarmee het visitekaartje van de tandartsenpraktijk.
EuroCollege Hogeschool
Rotterdam
€2.200 - €3.600 per maand
Zij is een aanpakker, een intrapreneur en begrijpt waar de directie naar toe wil met de organisatie. Waar nodig bedenkt ze zonodig nieuwe procedures en werkt…
Meyra Retail & Services
Rotterdam
Een gedreven groep mensen.Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 8 % vakantiegeld in mei en 4 % eindejaarsuitkering in december. Je kunt goed werken met MS Office.