Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 736 vacatures
€1.703 - €2.534 per maand
De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring, tussen € 1.703,- en € 2.534-, bruto per maand…
Spa Sport Hotel ZUIVER
Amsterdam Zuid
€13,71 per uur
Ben jij een gastheer /-vrouw pur sang en wil jij bijdragen aan een ontspannen verblijf voor onze gasten en leden, lees dan zeker verder!
Creative Media Network (CMN)
Haarlem
Ondersteuning van de afdeling P&O en de Financiële Administratie. Wij, Creative Media Network, zijn op zoek naar een fulltime multitasker van een receptionist /…
€1.800 - €2.100 per maand
Ben jij de receptioniste waar wij naar opzoek zijn? Het ene moment verzorg je een warm welkom voor bezoekers van het internationale architectenkantoor en de…
Cityden
Amsterdam
Je stapt het restaurant binnen, pianomuziek komt je tegemoet en je ruikt de geur van verse koffie. Ruimte om jezelf te ontplooien. Hospitality is in your blood.
€10,50 - €13,00 per uur
Receptioniste receptionist administratief medewerker baliemedewerkster secretaresse telefoniste gastvrouw receptie. Word dan receptionist bij Trigion Services.
€2.892 per maand
De afdeling Radiotherapie is een dynamische en stimulerende omgeving waarin ruimte is voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Lexence
Amsterdam
Lexence zoekt voor 2 a 3 dagen per week een receptionist(e), telefonist(e), host(ess), die zich thuis voelt in de wereld van de zakelijke dienstverlening.
Je spreekt haar aan en zegt dat we nog een föhn achter de receptie hebben liggen zodat ze zich kan fatsoeneren. Wat mag jij van ons verwachten?
Check jij in voor een nieuwe uitdaging als Receptionist(e) bij Booking.com? Vind je het leuk om bezoekers en medewerkers van Booking.com te ontvangen en te…