Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.292 vacatures
€1.580 - €2.350 per maand
30 vakantiedagen (op fulltime basis); Er is dan ook alle ruimte voor een goede werk-privébalans. Waar krijg je energie van? Waar kom je te werken?
€1.915 - €2.708 per maand
Het salaris en de arbeidsvoorwaarden, zijn conform de CAO Jeugdzorg, schaal 5 (minimaal € 1.915 en maximaal € 2.708 op basis van 36 uur).
Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam
Amsterdam Zuid
Wij zoeken per direct een enthousiaste, representatieve receptioniste. In de functie van receptioniste zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit het…
Op basis van de wensen en mogelijkheden van onze klant vergelijken we hypotheken van alle aanbieders. De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor…
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht West
€2.683 per maand
Als administratief medewerker verwerk en behandel je gegevens ter voorbereiding van de zittingen van de politierechter, kantonrechter en telehoorzittingen.
€1.700 per maand
Dat komt goed van pas als receptionist bij het Centraal Militair Hospitaal. We bestaan bij bureau Interne Zaken uit een hoofd interne zaken, administratief…
Percura Zorg
Nederland
€1.400 - €1.700 per maand
Kies je voor Pelgromhof dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar de gezondheid van de gast centraal staat.
Je komt te werken in een informele gezellige bedrijfscultuur waar we een hoop leuke feestjes en activiteiten organiseren voor het personeel.
Wat houdt de functie in? Jij ontvangt onze gasten altijd met een glimlach op je gezicht zodat onze gasten zich welkom voelen; Wat vragen wij van jou?
HOYER
Botlek
Telefoniste / receptioniste (0,4 FTE) HNL. Daarnaast biedt HOYER haar opdrachtgevers andere faciliteiten zoals opslag, reiniging, containerreparatie e.d.