Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 71 vacatures
Hoe ziet je werk er uit? Het verzorgen van interne transporten met behulp van de hef- en/of reachtruck. Het laden en lossen van vrachtwagens.
Als reachtruckchauffeur ben je bezig met het verplaatsen van goederen van en uit het magazijn op het distributiecentrum. Je bent fysiek sterk en gezond.
Je hebt ervaring als reachtruckchauffeur; Als reachtruckchauffeur voor een Internationale logistieke organisatie in de regio van Venlo ga je werken in een klein…
Minimaal 6 maanden ervaring als reachtruckchauffeur. Voor een nieuwe locatie van XPO in Venlo zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.
€11,12 per uur
Heb jij affiniteit met techniek en kun je rijden op een reachtruck in de 5 ploegendienst? Binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor het steriliseren…
€11,12 per uur
Als reachtruckchauffeur ga je werken in de 5 ploegendienst waarbij je je bezig gaat houden met het verwerken van medische materialen. © 2019 Wolfram Chain N.V.
€12,19 per uur
Voor een relatie in de omgeving Roermond/Weert zijn we op zoek naar een fulltime reachtruckchauffeur. Wegens toenemende drukte zijn we opzoek naar enthousiaste,…
€11,36 per uur
Voor een mooi logistiek bedrijf in Venlo zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur met ruime ervaring die dubbel diep kan laden. Wij horen graag van je!
Stadion Uitzenden
Maastricht Aachen Airport
Dit bedrijf is uw ideale partner in zuivel en heeft jarenlange ervaring hierin. Zij beheren de gehele keten van de koe in de wei tot het eindproduct in de…
Cox-Geelen B.V.
Eijsden
Voor een relatie te Eijsden welke diverse rookgasafvoersystemen en ventilatieproducten produceert en verkoopt zijn wij op zoek naar een hef/reachtruckchauffeur.