vacatures voor Punt Uitzendbureau in Purmerend

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 60 vacatures
Intermed Uitzendbureau
Amsterdam
€2.200 per maand
Herken jij jezelf in de volgende punten? Ben jij als front-office medewerker op zoek naar een uitdagende functie? Hoe ziet jouw dag als baliemedewerker eruit?
Intermed Uitzendbureau
Hoorn
€1.900 per maand
Zorg jij dat Nederland is voorzien van gezonde voeding? Ben jij op zoek naar een baan waar je in de tweeploegendienst een goed salaris verdient en aanspraak…
Intermed Uitzendbureau
Hoorn
€220.000 per jaar
Jij bent het centrale punt tussen de klant die zijn bouwmaterialen koopt en je eigen collega's van de verschillende afdelingen. Neem dan contact met mij op.
Treffer Uitzendbureau
Heerhugowaard
€2.150 - €2.450 per maand
Lassen op punten waar de lasrobot niet bij kan; Fulltime werk, € 2.150 - € 2.450 bruto per maand. Hoe ziet jouw dag eruit? Het montageteam kan nu naar de klant!
Punt Uitzendbureau
Alkmaar
Voor een grote werkgever in de regio zijn wij op zoek naar gemotiveerde en fitte beladers / bijrijders. Samen met de chauffeur draag je zorg voor het ophalen…
Intermed Uitzendbureau
Amsterdam
€2.000 - €2.400 per maand
Dit zal je doen door met jouw tablet op pad te gaan en middels een lijst alle punten die in de tablet staan te controleren. Solliciteer direct en stuur jouw cv!
Punt Uitzendbureau
Alkmaar
Je gaat mee op klus, het gaat om het monteren van leidingwerk op hoogte. Het is binnen met een hoogwerker op 5 tot 6 meter hoogte.
Amsterdam
€12,31 per uur
Zijn bovenstaande punten geen enkel probleem voor jou? Uitzendbureau Manpower zoekt een productiemedewerker voor PPG in Amsterdam. Je hebt interesse voor verf.
Intermed Uitzendbureau
Amsterdam
€14,08 per uur
Geen punt, dan bel je even kort met de klant en kun je weer verder. Altijd al in de financiële sector willen werken? Is de vraag niet duidelijk?
Punt Uitzendbureau
Alkmaar
Voor een relatie in Alkmaar zijn wij op zoek naar productie medewerkers en orderpikkers! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor afwisselende…