Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.199 vacatures
€5.017 per maand
Voor jou als projectmanager om daar invulling aan te geven. Voor de gemeente Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ambitieuze projectmanager.
€5.699 per maand
Voor jou als senior projectmanager om daar invulling aan te geven. Voor de gemeente Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ambitieuze senior projectmanager.
Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw. Als projectmanager ben je een echte verbinder die mensen meekrijgt. Als projectmanager ben je de schakel tussen de klant…
Sittard
Als Internationale Projectmanager Bouw ga jij je focussen op onze vastgoedprojecten van zowel nieuwbouw tot verbouwing van bestaande locaties.
KIM Plus Delta
Amstelveen
Als Projectmanager bied je ondersteuning bij het organiseren en realiseren van Asset Data Management binnen (technische) projecten. Klaar voor de volgende stap?
Rotterdam
Als Projectmanager draag je bij aan de transformatie van Eneco. Je vindt het leuk om je projectteam op te bouwen en te motiveren én om zelf deel uit te maken…
Den Haag Centrum
Jouw rol als Programma- en projectmanager*. We creëren inzicht door het bouwen van dashboards waar mening piloot jaloers op zou zijn.
Braveheart Marine
Urk
Als projectmanager ben je bij ons verantwoordelijk voor de start, planning en. Als projectmanager ben je klantgericht, commercieel ingesteld en weet je van…
Zoetermeer
€70.469 per jaar
Voor de gemeente Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ambitieuze projectmanager en senior projectmanager. Waar de gemeenteraad recent het besluit heeft genomen…
Utrecht West
Als projectmanager Bouw Projecten ben je verantwoordelijk voor de aansturing van omvangrijke, multidisciplinaire en complexe bouwprojecten.