Pagina 1 van 65 vacatures
Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Je werkt graag in een team.
Sittard
Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt meerdere dagen in de week.
Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. Je start op het sorteercentrum om je bestelbus van PostNL te laden.
€2.198 - €3.277 per maand
Pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds; Dankzij jou zijn onze bezorgers echte visitekaartjes van PostNL. Heb je vragen over deze vacature?
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. Dan zijn we op zoek naar jou!
Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. ’s Middags haal je op afgesproken tijdstippen post en pakketten op bij bedrijven en winkels,…
Bij PostNL kun je direct aan de slag als tijdelijke parttime postbezorger. Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig? Dan zijn we op zoek naar jou!
Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. Je start op het sorteercentrum om je bestelbus van PostNL te laden.
Een PostNL scooter (Piaggio) om te gebruiken voor de werkzaamheden. Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. Zie je dat wel zitten?

We hebben 56 vacatures, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om deze aanvullende resultaten te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacatures.

» Plaats je cv - In enkele seconden