vacatures voor Postnl in Ens

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Dienstverband
Bedrijf
Pagina 1 van 30 vacatures
Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. … Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. … Je werkt graag in een team.
Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. … Als postsorteerder werk je in teamverband in één van de PostNL sorteercentra.
Je gaat werken op een van onze sorteercentra. Hier komen alle brieven en kleine pakjes van onze klanten binnen die automatisch worden gesorteerd door de…
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. … Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. … Dan zijn we op zoek naar jou!
Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. … Als pakketbezorger bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en bezorgen van…
Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. … Als je bij PostNL werkt, krijg je korting op je premie bij verschillende verzekeringen.
Je doet dat met een moderne vrachtwagen van PostNL. … Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. … Je hebt een geldig rijbewijs CE.
Postmedewerker op zaterdag bij PostNL is een ideale bijbaan als je van afwisseling houdt! … Als medewerker van PostNL krijg je aantrekkelijke kortingen op…
Een PostNL scooter (Piaggio) om te gebruiken voor de werkzaamheden. … Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL. … Zie je dat wel zitten?

We hebben 21 vacatures, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om deze aanvullende resultaten te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacatures.

» Plaats je cv - In enkele seconden