vacatures voor Postbezorger in Rijkevoort

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 98 vacatures
Bij PostNL kun je direct aan de slag als tijdelijke parttime postbezorger. Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig? Dan zijn we op zoek naar jou!
€9,44 per uur
Wat ga je doen als postbezorger? Dit bezorgen we jou als postbezorger: Word dan postbezorger bij Sandd in BEUGEN Beugen Centrum! Sandd is een uniek bedrijf.
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
Postbezorger op de scooter is de ideale baan als je houdt van vrijheid en snelheid! Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Zie je dat wel zitten?
€2.363 - €2.750 per maand
Als er meerdere telefoontjes binnen komen, er staan mensen aan de balie en de postbezorger is er, dan weet jij daar raad mee. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Postbezorger op zaterdag bij PostNL is de ideale bijbaan. Als postbezorger op zaterdag werk je 2-4 uur in je eigen buurt. Solliciteer dan snel op deze vacature!
Dan hebben wij nu een leuke functie voor jou als parttime postbezorger. Ben jij klaar met je studie of heb je meer vrije tijd over en ben je opzoek naar een…
Cycloon Post & Fietskoeriers
Nijmegen
Als postbezorger heb je veel vrijheid én veel verantwoordelijkheid. Vacature Oproepkracht Cycloon Post in Nijmegen*. Is dé sociale en duurzame bezorgexpert.
Openstaande mogelijkheden voor de postbezorger functie. Wil je extra bijverdienen als postbezorger? Beschikbaar als postbezorger voor omgeving van Geldrop,…
€1.695 per maand
Als postbezorger herken jij jezelf in de volgende kenmerken: Als postbezorger krijg je alle vrijheid binnen de werkzaamheden. Dan is dit de vacature voor jou!