Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 328 vacatures
€9,44 per uur
Wat ga je doen als postbezorger? Dit bezorgen we jou als postbezorger: Word dan postbezorger bij Sandd in HOUTEN Oude Dorp! Werken in een andere buurt kan ook.
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
€9,44 per uur
Wat ga je doen als postbezorger? Dit bezorgen we jou als postbezorger: Word dan vakantie postbezorger bij Sandd in ODIJK Odijk! Sandd is een uniek bedrijf.
Als postvoorbereider werk je snel en nauwkeurig, zodat de postbezorgers de post op tijd kunnen bezorgen. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren…
Bij PostNL kun je direct aan de slag als tijdelijke parttime postbezorger. Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig? Dan zijn we op zoek naar jou!
Postbezorger op zaterdag bij PostNL is de ideale bijbaan. Als postbezorger op zaterdag werk je 2-4 uur in je eigen buurt. Solliciteer dan snel op deze vacature!
€9,65 per uur
Sandd is per direct op zoek naar postbezorgers die ons bezorgteam gaan versterken. Als postbezorger start je jouw werkzaamheden iedere ochtend fris op het depot…
€9,44 per uur
Wat ga je doen als postbezorger? Dit bezorgen we jou als postbezorger: Solliciteer dan nu naar een baan als postbezorger in jouw buurt.
Postbezorger op de scooter is de ideale baan als je houdt van vrijheid en snelheid! Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Zie je dat wel zitten?
Utrecht Binnenstad
€9,44 per uur
Maak flink wat uren als postbezorger in Utrecht en omgeving. Werken in de frisse buitenlucht tijdens warme zomerse dagen of het niet erg vinden om af en toe…