Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Postbezorger in Halsteren

Pagina 1 van 65 vacatures
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
€9,44 per uur
Wat ga je doen als postbezorger? Dit bezorgen we jou als postbezorger: Word dan postbezorger bij Sandd in THOLEN Tholen! Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan?
Roosendaal
Als postvoorbereider werk je snel en nauwkeurig, zodat de postbezorgers de post op tijd kunnen bezorgen. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.
Bij PostNL kun je direct aan de slag als tijdelijke parttime postbezorger. Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig? Dan zijn we op zoek naar jou!
Postbezorger op de scooter is de ideale baan als je houdt van vrijheid en snelheid! Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Zie je dat wel zitten?
Oud Gastel
Jouw beschikbaarheid voor postbezorger plus is sowieso op dinsdag en vrijdag tussen 07:30 18:00 uur. Postbezorger Plus is de functie waarbij je vrijheid krijgt,…
Oud Gastel
€9,44 per uur
Wil je de flexibiliteit van het werk als postbezorger, maar wel met de zekerheid van een aantal uren per week? Wat vragen we van je?
Oude-Tonge
Postbezorger op zaterdag bij PostNL is de ideale bijbaan. Als postbezorger op zaterdag werk je 2-4 uur in je eigen buurt. Solliciteer dan snel op deze vacature!
€9,33 per uur
Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar een verantwoordelijk parttime postbezorger plus die dit gaat doen met een bestelbus! In het bezit van een rijbewijs B.
Roosendaal
€1.600 - €1.800 per maand
Word jij onze nieuwe postbezorger / logistiek medewerker? Hey, logistiek medewerker in spé! Ben jij flexibel en weet je van aanpakken? Het sorteren van de post.