Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Postbezorger in Gouda

Pagina 1 van 207 vacatures
€9,44 per uur
Wat ga je doen als postbezorger? Dit bezorgen we jou als postbezorger: Word dan postbezorger bij Sandd in GOUDA Bloemendaalseweg! Sandd is een uniek bedrijf.
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
Alphen aan den Rijn
€9,65 per uur
Als postbezorger start je jouw werkzaamheden iedere ochtend fris op het depot bij jou in de buurt. Sandd is op zoek naar fietsbezorgers die ons bezorgteam gaan…
Als postvoorbereider werk je snel en nauwkeurig, zodat de postbezorgers de post op tijd kunnen bezorgen. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren…
€9,65 per uur
Sandd is per direct op zoek naar postbezorgers die ons bezorgteam gaan versterken. Als postbezorger start je jouw werkzaamheden iedere ochtend fris op het depot…
Alphen aan den Rijn +9 plaatsen
Postbezorger op de scooter is de ideale baan als je houdt van vrijheid en snelheid! Je dag begint met het ophalen van de post op één van onze vestigingen tussen…
€9,44 per uur
Wat ga je doen als postbezorger? Dit bezorgen we jou als postbezorger: Word dan vakantie postbezorger bij Sandd in WADDINXVEEN Zeeheldenbuurt!
Alphen aan den Rijn
Daarna rijd je terug naar onze vestiging en haal je rolcontainers met zakken post op die bestemd zijn voor de postbezorgers. Dan is dit jouw ideale baan!
Rotterdam Centrum
€6,05 - €11,00 per uur
Een administratieve baan bij de grootste postbezorger in Nederland. Ben jij minimaal 24 uur beschikbaar? Kan jij secuur te werk gaan en snel typen?
Postbezorger op zaterdag bij PostNL is de ideale bijbaan. Als postbezorger op zaterdag werk je 2-4 uur in je eigen buurt. Solliciteer dan snel op deze vacature!