vacatures voor Postbezorger in Beverwijk

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 243 vacatures
Herling Strijdhorst zoekt postbezorgers in Heemskerk! Wanneer u als postbezorger bij Herling Strijdhorst aan de slag wilt, wordt er gestreefd naar het vinden…
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
Daarna rijd je terug naar onze vestiging en haal je rolcontainers met zakken post op die bestemd zijn voor de postbezorgers. Dan is dit jouw ideale baan!
Als postvoorbereider werk je snel en nauwkeurig, zodat de postbezorgers de post op tijd kunnen bezorgen. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.
Bij PostNL kun je direct aan de slag als tijdelijke parttime postbezorger. Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig? Dan zijn we op zoek naar jou!
Als postvoorbereider werk je snel en nauwkeurig, zodat de postbezorgers de post op tijd kunnen bezorgen. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren…
€9,44 per uur
Wat ga je doen als postbezorger? Dit bezorgen we jou als postbezorger: Word dan vakantie postbezorger bij Sandd in PURMEREND De Purmer (gedeeltelijk)!
Broek in Waterland
€9,44 per uur
Wat ga je doen als postbezorger? Dit bezorgen we jou als postbezorger: Solliciteer dan nu naar een baan als postbezorger in jouw buurt.
€9,90 per uur
Voor PostNL in Hoofddorp is uitzendbureau Manpower op zoek naar meerdere postbezorgers. Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor de rol van postbezorger.
€9,90 per uur
Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere parttime postbezorgers voor PostNL in Haarlem. Als postbezorger ben jij de laatste schakel in deze indrukwekkende keten.