Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Planner in Limburg

Pagina 1 van 187 vacatures
Maastricht Aachen Airport +1 plaats
€2.300 - €2.500 per maand
Bekijk dan de vacature van Planner. Als Planner kom je te werken binnen het team van Roster Office. Voor een internationale organisatie dat verantwoordelijk is…
€2.000 - €2.200 per maand
Zou jezelf willen ontwikkelen binnen het bedrijf en enthousiast om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Pas afgestudeerd MBO of HBO niveau.
OGVO
Venlo
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. Beschikt over een relevante HBO-opleiding;
Module Personeelsdiensten
Venray
€2.425 per maand
Minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie (Meewerkend voorman repro, Coördinator, Repro planner). MBO werk- en denkniveau hebt.
Minimaal 1a 2 jaar ervaring als planner / intercedent in de zorg. Voor onze locatie in Maastricht zoeken wij een planner voor de inzet van zzp’ers in de zorg.
€1.900 - €2.200 per maand
Coachen en begeleiden van collega planners. Dan is deze baan als Planner in Heerlen wellicht iets voor jou! Minimaal een diploma mbo niveau 4;
Collé Rental & Sales
Sittard
Transport- en machine planner (m/v, fulltime). MBO 4 werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding in de richting van transport en logistiek;
E&A uitzendbureau
Sevenum
Dit ga je doen als Planner: In deze functie als Planner zorg jij voor dé optimale planning. Vrienden kennen jou als Pietje Precies of Petra Perfect.
€3.000 per maand
Coachen en begeleiden van collega planners. Hier wordt de order door de werkvoorbereider in behandeling genomen en doorgezet naar de planners.
Stadion Uitzenden
Roggel
€2.600 - €2.900 per maand
Als Planner beschik je over de volgende eisen. Je hebt ervaring als planner of vergelijkbare functie. Op dit moment zoeken ze een material en schedule planner.