Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.551 vacatures
€2.300 - €2.500 per maand
Dan is werken als planner bij Tzorg in Enschede wel wat voor jou. Als planner zorg jij voor de optimale inzet van thuishulpen bij mensen met een zorgindicatie,…
recruit 4 work
Enschede
In this independent position in you, as Calculator / Work Planner, make calculations and analyzes of existing products so that a budget, preliminary and actual…
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Maastricht
€3.074 per maand
Als planner strafzaken richt je je op zaken van verschillende grootte en complexiteit die behandeld worden door de meervoudige kamer. Daar ben je je van bewust.
€2.871 per maand
Ben jij onze nieuwe planner Intramuraal? Als planner intramuraal zorg je letterlijk voor een strakke planning. Je bent klantgericht en communicatief:
evofenedex
Zoetermeer
€2.600 per maand
Wat ga je doen als planner. Wat verwachten we van jou als planner? Wat bieden wij jou in de functie van planner? Wat maakt jouw functie uitdagend?
Voor de functie van planner vragen wij een: Doorzettingsvermogen, integriteit en resultaatgerichtheid zijn belangrijke eigenschappen die jij bezit als planner.
Wij zijn op zoek naar een planner bij de Wegenwacht. Daarom zoeken wij een Planner die het systeem kan monitoren op kwaliteit. Als achtergrond neem jij mee:
€2.420 per maand
Je hebt een MBO niveau 4 opleiding afgerond. Als logistiek planner team vervoer ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse routeplanning voor de medewerkers van…
Zibber
Eindhoven
Straal jij nog meer dan het zonnetje in huis?! Kunnen we jou omschrijven als sociaal, klantvriendelijk maar toch zakelijk? Dit is jouw kans om:
Als centrale planner draag jij zorg voor een optimale personeelsplanning die deels bestaat uit eigen Vermaat medewerkers en wordt aangevuld met uitzendkrachten.