Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Parttime in Zwolle

Pagina 1 van 997 vacatures
€1.650 per maand
Een gezellige parttime baan als kassamedewerker met toekomst; Veelzijdige parttime functie voor 12 uur per week, met veel zelfstandigheid.
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je gaat werken op een van onze sorteercentra. Hier komen alle brieven en kleine pakjes van onze klanten binnen…
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Als postsorteerder werk je in teamverband in één van de PostNL sorteercentra.
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Je werkt meerdere dagen in de week.
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
Zwolle
Wist je dat onze country manager ooit is begonnen als parttime sales advisor? Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen elke dag voor een fantastische…
€12,75 per uur
Ben je goed in schoonmaken en woon je in de buurt van Zwolle? Solliciteer dan vandaag nog bij ons ! Door jezelf nu op onze website in te schrijven als…
Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Klantvriendelijkheid schrijf jij met een grote K. Jij verplaatst je in de Klant. Zo zit jij in elkaar.
Als magazijnmedewerker bij Albert Heijn zorg je er samen met collega’s voor dat onze 900 Albert Heijn winkels iedere dag weer nieuwe voorraad krijgen.
Norah
Zwolle
_Norah is opgericht in 2014 en heeft sindsdien een explosieve groei doorgemaakt. In de zeer korte periode is het dameskledingmerk uitgegroeid tot ruim 70 stores…