Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 7.165 vacatures
€2.006 - €3.335 per maand
Parttime werken is mogelijk, met een minimum van 20 uur per week. Werken bij het Operationeel Centrum van Eenheid Amsterdam betekent werken binnen het kloppend…
Als verkoopmedewerker help je de klanten bij het maken van hun keuze. Hierbij ben je service- en klantgericht bezig. Wat breng je met je mee?
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Zaandam en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
Als Wensenlijst consultant bij Lucardi help je andere uitkiezen met het perfecte cadeau voor de feestdagen! Hoe ziet je dag eruit als Wensenlijst consultant?
€9,80 per uur
Enthousiast geworden over deze Parttime baan? Zo ziet jouw opdracht eruit. Als Gastvrouw / Gastheer ben jij het gezicht van de club. 7 - 14 uur per week.
Zie jij jezelf al zitten? Achter je kassa van onze moderne supermarkt met de gezelligheid van de markt? En je hebt aandacht voor de producten die je nauwkeurig…
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur- maximaal 39 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Cinemeerse Hoofddorp. Dan is dit zeker een pré!
Het Team Coördinatie Politievrijwilligers Noord-Holland zoekt namens de Dienst Regionale Recherche van de Eenheid Noord-Holland politievrijwilligers ten behoeve…
€1.779 - €2.289 per maand
Ben jij ervaren gastvrouw of gastheer, en op zoek naar een parttime baan met parttime diensten voor (+/-) 20 uur per week (4 dagen van de 7 dagen per week…
Score – Is de jeansstore voor mannen met merken als Calvin Klein - CHASIN’ - Tommy Jeans – Superdry – PME legend – Fred Perry en meer.