vacatures voor Parttime in Winterswijk

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 248 vacatures
Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van de winkel en zorg jij en het team ervoor dat de klant weer met een goed gevoel de winkel uitloopt!
Als Vingervlugge inpakker bij Lucardi help je andere uitkiezen met het perfecte cadeau voor de feestdagen! Je bent een duizendpoot die het team ondersteunt waar…
Winterswijk
Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling. Het op een correcte wijze afrekenen van artikelen behoort tot een van je belangrijkste taken.
Een afwisselende parttime baan, waarin je met alle kanten van het winkelwerk in aanraking komt. Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag…
Wibra Nederland
Winterswijk
Winkelmedewerker BBL – Werken en leren via Wibra! Wil jij graag een erkend MBO-diploma behalen? Bij ons kun je werk en leren ideaal combineren.
Limbeek personeelsdiensten
Winterswijk
Vind je het leuk om met je handen te werken en een mooi eindresultaat neer te zetten en kan je zowel goed zelfstandig als in een team werken?
En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Bent parttime beschikbaar (minimaal 2 dagdelen), bij voorkeur in de avonduren en het weekend; Wat als je ambities hebt?
Tjellens
Winterswijk
Daarnaast ondersteun je de financieel administratieve afdeling als dit nodig is. Ondersteuning bij financieel administratieve taken. Wat verwachten we van je?
De mogelijkheid om als winkelmedewerker parttime bij ons aan de slag te kunnen, al vanaf 16 uur per week; En wil jij graag leren op de werkvloer?
Als DC-medewerker zul je op wisselende werktijden werkzaamheden verrichten in ons koel- en vries distributiecentrum. Bereidheid om op onregelmatige tijden (vnl.