Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.392 vacatures
Green Partners
Westland
Op deze dynamische afdeling voer jij alle voorkomende werkzaamheden uit met betrekking tot de urenregistratie van de vaste krachten en uitzendkrachten.
Caissière, DHZ, Doe het zelf, Kassa, parttime, 24 uur. Verder verzorg je alle voorkomende kassa werkzaamheden. Er is altijd iets te doen! Waar wacht je nog op?
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een…
Grimbergen Personeelsadviezen
Poeldijk
Het bedrijf is de laatste jaren gestaag gegroeid en hierdoor is de organisatorisch en administratieve druk toegenomen.
Vandervalk+Degroot
Poeldijk
December 2019 – juni 2020 | Parttime 24-32 uur. Ben jij de Administratieve duizendpoot die ons gaat ondersteunen bij werving en selectie en overige HR taken?
WINKELCENTRUM DE TUINEN 37, 2671NX NAALDWIJK. Ben jij fashion minded en altijd on trend? Kopiëren jouw vrienden constant jouw style? Was het een goede maand?
€9,80 per uur
Enthousiast geworden over deze Parttime baan? Zo ziet jouw opdracht eruit. Als Gastvrouw / Gastheer ben jij het gezicht van de club.
Green Partners
Westland +1 plaats
Green Partners is naast specialist ook een betrouwbare en professionele partner voor de ontwikkeling, productie en export van Private Label boeketten en planten…
€1.676 - €2.546 per maand
Door jouw oplettendheid en intuïtie worden cliënten bijgestaan tijdens de nacht. Ben je een stabiel en evenwichtig persoon, die juist in de nacht sterk is in…
Ben jij momenteel werkzaam als Huishoudelijk medewerker en wil je je horizon verbreden? Of ben je niet werkzaam in de huishouding, maar wel extra gemotiveerd?