Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.593 vacatures
€9,80 per uur
Als Gastheer of Gastvrouw ben jij het aanspreekpunt voor onze clubleden. Dat je de ochtend,-avond-en weekenddiensten Parttime beschikbaar bent;
We bieden je een gevarieerde job in een dynamische… Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Utrecht, Jaarbeurs.
€1.872 per maand
Ben jij opzoek naar een job in de retail waar je écht de tijd krijgt om elke gast een top service te bieden? En lijkt het jou leuk om samen met een gast op zoek…
Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke… Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis City, Utrecht.
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!
YNNO
Utrecht
De touwtjes in handen nemen en de eindjes aan elkaar knopen! Tevens verleen je administratieve ondersteuning aan onze adviseurs. Kom je ons team versterken?
€10,50 - €11,50 per uur
Ben jij vriendelijk en enthousiast en zoek jij een parttime baan vol afwisseling? Er komen ook een aantal administratieve taken op je af zoals het algemene e…
Zorg jij dat de nieuwste elektronica op de juiste plek in de winkel komt te staan? Als Medewerker Logistiek ben jij de sleutel voor het ordenen van onze…
Kinepolis Nederland
Utrecht
Dan is dit zeker een pré! Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur- maximaal 39 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Cinemeerse Hoofddorp.
Kinepolis Nederland
Utrecht
Kies je voor de functie van Bioscoopmedewerker bij… Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis City, Utrecht.