Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.874 vacatures
€1.952 - €2.554 per maand
Samen met twee parttime collega’s zorg je dat gedurende de werkweek de telefooncentrale bezet is. De penitentiaire inrichting Vught is een onderdeel van de…
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Je werkt meerdere dagen in de week.
Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen producten hoeven te missen? Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin…
Het proactief oppakken van alle andere administratieve werkzaamheden. 2 jaar relevante werkervaring in een administratieve omgeving.
Als pakketbezorger bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en bezorgen van pakketten in jouw werkgebied.
Sta jij stevig in je schoenen en streef je altijd naar een juiste oplossing? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!
Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Klantvriendelijkheid schrijf jij met een grote K. Jij verplaatst je in de Klant. Zo zit jij in elkaar.
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Tilburg-Heyhoef. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?
De Rooi Pannen
Tilburg
€1.804 - €2.599 per maand
De Rooi Pannen zoekt voor de afdeling mbo Horeca te Tilburg zo spoedig mogelijk een. Tot de voornaamste taken van de onderwijsassistent behoren het instrueren,…