Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 5.409 vacatures
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Soest. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?
De Lasenberg
Soest
Wij zoeken één fulltime of 2 parttime enthousiaste conciërge(s) (m/v) die ons team per 01-11-2019 ( eerder is mogelijk) wil komen versterken.
Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Xenos en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden zoals het verwerken van de vracht, kassa draaien…
BAUHAUS
Bunnik
Naast de administratieve werkzaamheden ben je ook het visitekaartje van BAUHAUS en veelal de eerste persoon die een klant, leverancier of ander contact aan de…
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Utrecht, Jaarbeurs. We bieden je een gevarieerde job in een dynamische…
€2.085 per maand
Een typische dag van een Medewerker Crematorium. Het is maandagochtend bijna 8.30 uur als je het crematorium binnenloopt. Het wordt een drukke dag.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij affiniteit met mode, ben jij een echte teamplayer en wil je snel op je plek zitten binnen een bedrijf?
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen…
Van vulploegmedewerker tot vulploegleider in één jaar. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Jij steekt graag de handen uit de mouwen.
Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Klantvriendelijkheid schrijf jij met een grote K. Jij verplaatst je in de Klant. Zo zit jij in elkaar.