Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.720 vacatures
Carlton Hotel Collection
Scheveningen
Word jij onze nieuwe Reservations Medewerk(st)er? Carlton Beach & Carlton Ambassador opzoek naar: Het Carlton Beach Hotel maakt samen met het Carlton Ambassador…
€1.924 - €3.076 per maand
Werken in deeltijd behoort tot de mogelijkheden waarbij een minimum van 24 uur per week gewenst is. Als medewerker intake & service ondersteun je jouw collega's…
Den Haag Leidschenveen-Ypenburg +1 plaats
Caissière, parttime, kassa, bijbaan, Den Haag. Ben jij op zoek naar een parttime baan? Verder verzorg je alle voorkomende kassa werkzaamheden.
€9,80 per uur
Dat je de ochtend,-avond-en weekenddiensten Parttime beschikbaar bent; Als Gastheer of Gastvrouw ben jij het aanspreekpunt voor onze clubleden.
Denk jij het verschil te kunnen maken bij C&A en ben jij een gepassioneerde verkoopmedewerker die kan zorgen voor een positieve klantbeleving?
Als caissière op de zelfscan afdeling ben jij het visitekaartje van de winkel. Met jouw vrolijke karakter help je onze klanten bij het zelfscannen.
Ook de daaruit voortvloeiende administratieve werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket; Als Receptionist / Front Office Medewerker ben jij het gezicht van het…
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen…
€10,50 per uur
Tele2 is onlangs gefuseerd met T-Mobile, je gaat dus ook werken op het hoofdkantoor in Den Haag. Hier wordt een afdeling ingericht voor Tele2 medewerkers!
DVDW
Den Haag
Als gastvrouw/receptioniste ben jij het visitekaartje van ons gloednieuwe en prachtige kantoor in Den Haag en het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten.