Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 5.111 vacatures
Als Administratief Medewerker van Coolblue Zakelijk zorg je ervoor dat administratieve taken correct en snel worden afgehandeld. Als je belooft terug te komen.
Rotterdam Overschie +7 plaatsen
Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling. Het op een correcte wijze afrekenen van artikelen behoort tot een van je belangrijkste taken.
Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van de winkel en zorg jij en het team ervoor dat de klant weer met een goed gevoel de winkel uitloopt!
€9,80 per uur
Dat je de ochtend,-avond-en weekenddiensten Parttime beschikbaar bent; Als Gastheer of Gastvrouw ben jij het aanspreekpunt voor onze clubleden.
€9,32 per uur
Dan is Sorteerder bij Sandd jouw nieuwe parttime baan! Een leuke en flexibele parttime baan in een gezellig team. Ook zorg je voor een schone werkplek.
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen…
Samenvijf
Zoetermeer
Dit ga je doen als Jobcoach Statushouders. Als jobcoach ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van cliënten die door middel van scholing en…
€1.583 - €1.804 per maand
In deze functie draag je bij aan het succes van Starbucks door uitstekende klantenservice te verlenen aan alle gasten. Er is geen gratis parkeergelegenheid.
€1.861 - €2.114 per maand
Wil jij werken bij de marktleider in raambekleding? Heb je al wat ervaring in de montage van raambekleding of wil je graag opgeleid worden tot vakspecialist?
€9,77 per uur
Als jij voor fietsbenen en een goed humeur zorgt, zorgen wij voor de rest. Vast salaris, een snelle fiets om door de stad te racen, leuke collega’s, epische…