Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.015 vacatures
Kinepolis Nederland
Groningen
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Groningen. Kies je voor de functie van Bioscoopmedewerker bij Kinepolis…
En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Bent parttime beschikbaar (minimaal 2 dagdelen), bij voorkeur in de avonduren en het weekend; Wat als je ambities hebt?
Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren op straat en huisnummer.
De mogelijkheid om als winkelmedewerker parttime bij ons aan de slag te kunnen, al vanaf 16 uur per week; En wil jij graag leren op de werkvloer?
Gemeente Noordenveld
€10,76 - €13,45 per uur
Ben je opzoek naar een flexibele, zelfstandige baan? Kom dan werken als huishoudelijk medewerker in Noordenveld en omgeving!
€10,62 per uur
Jij het leuk om klanten te helpen? Durf jij keuzes te maken en krijg je energie van het meedenken over slimme home furnishing oplossingen?
Gadero
Groningen
€1.900 - €2.100 per maand
Wil jij werken bij het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Noord-Nederland? Want wij zoeken per direct een junior marketeer/communicatie medewerker.
Dit verwachten wij van een parttime verkoopster bij Miss Etam: Een stap over de drempel van onze winkels of van ons servicekantoor en je wordt ondergedompeld in…
€9,77 per uur
Als Verkoopmedewerker adviseer je onze klanten tijdens hun aankoopproces en weet je de wensen van onze klant op de juiste manier te vertalen naar de juiste…
€10,94 - €12,49 per uur
Werken voor Martini Ondersteunde Diensten (MOD) bij het Martini Ziekenhuis in Groningen. Binnen het Martini Ziekenhuis in Groningen werkt ons joint venture team…