Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Parttime in Rekken

Pagina 1 van 788 vacatures
Een afwisselende parttime baan, waarin je met alle kanten van het winkelwerk in aanraking komt. Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag…
Een Vulploegmedewerker kan op één of meerdere avonden per week ingezet worden om een winkel aan te vullen. Als Vulploegmedewerker werk je meestal ‘s avonds als…
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar een verkoopmedewerker voor onze winkel in Haaksbergen. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?
Gooi je verwachtingen van een typisch callcenter maar overboord! Bij ons geen targets en jij bent in de lead! Met het openbaar vervoer ben je er zo!
Ben jij op zoek naar een afwisselende parttime baan of bijbaan naast je studie en houd je niet van stilzitten, dan is Hulpkracht bij Big Bazar iets voor jou!
Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen producten hoeven te missen? Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin…
Wij geloven in de kracht van mensen. We dagen de ander uit om te denken in mogelijkheden. Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.
Dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de…
Wij geloven in de kracht van mensen. We dagen de ander uit om te denken in mogelijkheden. Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.