Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.844 vacatures
Amer Notarissen B.V.
Raamsdonksveer
Wij zoeken een administratief medewerker die ons kleine informele team kan komen versterken voor bij voorkeur 4 of 5 dagen in de week.
Hema
Raamsdonksveer +16 plaatsen
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Raamsdonksveer. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?
Jola Mode
Raamsdonksveer
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij affiniteit met mode, ben jij een echte teamplayer en wil je snel op je plek zitten binnen een bedrijf?
PLUS
Geertruidenberg +4 plaatsen
Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling. Het op een correcte wijze afrekenen van artikelen behoort tot een van je belangrijkste taken.
Kinepolis
Dordrecht +1 plaats
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Dordrecht. Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke…
Lidl
Raamsdonksveer +6 plaatsen
Een baan als verkoopmedewerker bij Lidl is veelzijdig en afwisselend, want wij willen dat jij een echte allrounder wordt. Zo leer je snel hoe het werkt bij ons.
Kruidvat
Raamsdonksveer +27 plaatsen
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een…
Jumbo Supermarkten
Raamsdonksveer +3 plaatsen
Een baan die wérkt naast het leren. Je verdient het, als hulpkracht bij Jumbo. Tijd over en geld nodig voor leuke dingen? Wil je hogerop bij Jumbo?
Leen Bakker
Raamsdonksveer
Dit is je op het lijf geschreven: Als (parttime) Logistiek Medewerker steek je graag je handen uit de mouwen, krijg je veel vrijheid en werk je in teamverband.
Leen Bakker
Raamsdonksveer
37 uur per week inzetbaar, parttime is bespreekbaar. Dit is je op het lijf geschreven: In een dynamische werkomgeving waar vrachtwagens, elektronische…