Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.528 vacatures
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid met een flexibele, klantgerichte mentaliteit. Heb jij grote affiniteit met de modebranche en ben je op…
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur- maximaal 39 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Cinemeerse Hoofddorp. Dan is dit zeker een pré!
AkzoNobel has a passion for paint. We’re experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792.
Fioretti College, Hillegom
Hillegom
€1.811 - €2.588 per maand
Is op zoek (per 1 december 2019) naar een enthousiaste collega die het team van ongeveer 7 collega's komt versterken. Jouw werkzaamheden zijn onder andere:
€1.779 - €2.289 per maand
Ben jij ervaren gastvrouw of gastheer, en op zoek naar een parttime baan met parttime diensten voor (+/-) 20 uur per week (4 dagen van de 7 dagen per week…
WE ARE LOOKING FOR YOU! Voor onze JACK&JONES Shop in NOORDWIJK zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: Gewoon kwalitatieve jeans met een goede vibe.
De mogelijkheid om als winkelmedewerker parttime bij ons aan de slag te kunnen, al vanaf 16 uur per week; En wil jij graag leren op de werkvloer?
Een vast of parttime dienstverband; Als Receptionist ben je mede verantwoordelijk voor de First Impression van onze gasten. Een mooie werkgever op jouw cv!
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen…
De Bosrand Tuincentrum
Oegstgeest
Logistieke medewerkers (1 fulltime, 1 parttime). De parttime medewerker heeft als werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag. Zo ziet je werkdag eruit.