Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 12.815 vacatures
Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren op straat en huisnummer.
Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen producten hoeven te missen? Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin…
Kinepolis Nederland
Emmen +2 plaatsen
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Emmen. Kies je voor de functie van Bioscoopmedewerker bij Kinepolis in…
Als postsorteerder werk je in teamverband in één van de PostNL sorteercentra. De post die binnen komt doe je in een machine die alles sorteert op stad, wijk en…
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Emmen. Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke bioscoop…
Denk jij het verschil te kunnen maken bij C&A en ben jij een gepassioneerde verkoopmedewerker die kan zorgen voor een positieve klantbeleving?
€10,62 per uur
Vind jij het leuk om klanten te helpen? Durf jij keuzes te maken en krijg je energie van het meedenken over slimme home furnishing oplossingen?
Nij Smellinghe Ziekenhuis
Drachten
Daarnaast ben je in staat goed samen te werken in een team en kun je binnen gestelde richtlijnen en procedures zelfstandig de voorkomende taken verrichten.
Als Winkelhulp werk je mee in de winkel. Je verwerkt de vracht en de goederen, je vouwt de artikelen en legt deze netjes neer. Je bent minimaal 15 jaar oud.
Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan!