Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.826 vacatures
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Utrecht, Jaarbeurs. We bieden je een gevarieerde job in een dynamische…
Zie jij jezelf al zitten? Achter je kassa van onze moderne supermarkt met de gezelligheid van de markt? En je hebt aandacht voor de producten die je nauwkeurig…
€2.551 per maand
Samen met jouw collega’s van het team Administratieve Ondersteuning zorg je voor een goede administratieve afhandeling van de binnengekomen Wzd poststukken.
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Als postsorteerder werk je in teamverband in één van de PostNL sorteercentra. Je werkt graag in een team.
€1.792 - €2.665 per maand
Daarnaast leg je afspraken vast, beantwoord je de telefoon en e-mail en verricht je administratieve handelingen. Hebben we het over jou?
LEGO
Utrecht
Are you excited to deliver inspirational retail experiences to LEGO® fans of all ages? Join the LEGO® Brand Retail team as a Sales Associate and provide…
€1.960 - €2.489 per maand
Iemand bent die altijd vanuit gastvrijheid handelt en alle voorkomende werkzaamheden op het crematorium met beide handen aangrijpt.
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
BAUHAUS
Bunnik
Naast de administratieve werkzaamheden ben je ook het visitekaartje van BAUHAUS en veelal de eerste persoon die een klant, leverancier of ander contact aan de…
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!