Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 6.811 vacatures
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Huizen. Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke…
€2.000 - €2.300 per maand
Schoevers deeltijd is per direct op zoek naar een medewerker studiebegeleiding voor 16 uur. Als medewerker studiebegeleider (met name voor erkend onderwijs) ben…
Amsterdam
€1.924 - €3.076 per maand
Het betreft een functie waarin je fulltime (36 uur per week) aan de slag kunt, maar ook parttime werken is bespreekbaar, mits je beschikbaar bent voor minimaal…
Stichting Wilde Ganzen
Amersfoort
€2.300 - €3.000 per maand
Verder verricht je ondersteunende en administratieve werkzaamheden op verzoek. Maak jij straks het verschil?*. Beheren van de algemene mailbox van Wilde Ganzen.
Kinepolis Nederland
Huizen
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Huizen. Kies je voor de functie van Bioscoopmedewerker bij Kinepolis?
Amsterdam
€1.924 - €2.955 per maand
Daarbij is werken in deeltijd mogelijk met een minimum van 24 uur per week. Assistent intake en service - Regionaal Service Centrum. Er is ruimte voor 10 fte.
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
“The only way to do great work, is to love what you do” – Steve Jobs. Dus wil jij een fantastische baan en doen wat je leuk vindt? Dan is Amac op zoek naar jou!
Denk jij het verschil te kunnen maken bij C&A en ben jij een gepassioneerde verkoopmedewerker die kan zorgen voor een positieve klantbeleving?
Calvijn College
Amsterdam Nieuw-West
Vaktechnische kennis van administratieve procedures en inzicht in de administratieve organisatie. Toepassing administratieve systemen (Magister, You Force,…