Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 6.005 vacatures
Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van de winkel en zorg jij en het team ervoor dat de klant weer met een goed gevoel de winkel uitloopt!
Als verkoopmedewerker help je de klanten bij het maken van hun keuze. Hierbij ben je service- en klantgericht bezig. Wat breng je met je mee?
€1.650 per maand
Als parttime baliemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Veelzijdige parttime functie voor 16-20 uur week, met veel zelfstandigheid.
Leidschendam
Denk jij het verschil te kunnen maken bij C&A en ben jij een gepassioneerde verkoopmedewerker die kan zorgen voor een positieve klantbeleving?
Als Feestdagen expert bij Lucardi help je andere uitkiezen met het perfecte cadeau voor de feestdagen! Je bent een duizendpoot die het team ondersteunt waar…
Als weekendhulp help je de klanten bij het maken van hun keuze. Hierbij ben je service- en klantgericht bezig. In deze afwisselende baan is elke dag anders!
YOU WORK FOR WE AS WINKELMEDEWERKER PT. Samen met een team van enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat je werk eigenlijk niet als werk voelt.
€1.650 per maand
Reageer en ontdek hoe leuk het werken in een bouwmarkt is!Een gezellige parttime baan als kassamedewerker met toekomst, bij GAMMA.
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een…
We hebben diverse vacatures beschikbaar, zowel fulltime als parttime. Beschik je over een fijne motoriek en vind je het leuk om met kleine artikelen te werken?