Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 5.701 vacatures
€2.000 - €2.300 per maand
Schoevers deeltijd is per direct op zoek naar een medewerker studiebegeleiding voor 16 uur. Als medewerker studiebegeleider (met name voor erkend onderwijs) ben…
Hilversum
Denk jij het verschil te kunnen maken bij C&A en ben jij een gepassioneerde verkoopmedewerker die kan zorgen voor een positieve klantbeleving?
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Hilversum en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
€10,38 - €14,42 per uur
Ook ideaal als bijbaan naast je studie of parttime baan. Wij zijn per direct voor 4-24 uur per week op zoek naar praatgrage Klantenservice Medewerkers!
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Hilversum. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?
Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan waarbij je zelf je werktijden kan bepalen? Kom dan werken als huishoudelijk medewerker bij Royal Topzorg!
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis City, Utrecht. Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke…
Stichting Wilde Ganzen
Amersfoort
€2.300 - €3.000 per maand
Verder verricht je ondersteunende en administratieve werkzaamheden op verzoek. Maak jij straks het verschil?*. Beheren van de algemene mailbox van Wilde Ganzen.
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Gijsbrecht van amstelstraat 137, hilversum.
Gooise Scholen Federatie
Hilversum
Het verlenen van administratieve ondersteuning. Roland Holst College is een middelgrote, algemeen bijzondere school voor mavo, havo, QUEST en vwo.