Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 6.441 vacatures
Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren op straat en huisnummer.
Rotterdam Prins Alexander +42 plaatsen
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een…
Rotterdam Prins Alexander +15 plaatsen
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen…
Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van de winkel en zorg jij en het team ervoor dat de klant weer met een goed gevoel de winkel uitloopt!
Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van de winkel en zorg jij en het team ervoor dat de klant weer met een goed gevoel de winkel uitloopt!
Wist je dat onze country manager ooit is begonnen als parttime sales advisor? Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen elke dag voor een fantastische…
€9,32 per uur
Dan is Sorteerder bij Sandd jouw nieuwe parttime baan! Een leuke en flexibele parttime baan in een gezellig team. Ook zorg je voor een schone werkplek.
Agriwerker.nl
Bergschenhoek
Inpakker kwekerij potplanten (parttime 3 tot 5 dagen per week ). Voor onze relatie ben ik op zoek naar een gemotiveerde inpakker voor een potplanten kwekerij.
€9,80 per uur
Dat je de ochtend,-avond-en weekenddiensten Parttime beschikbaar bent; Als Gastheer of Gastvrouw ben jij het aanspreekpunt voor onze clubleden.
Als verkoopmedewerker help je de klanten bij het maken van hun keuze. Hierbij ben je service- en klantgericht bezig. Wat breng je met je mee?