Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Parttime in Heemskerk

Pagina 1 van 5.887 vacatures
€2.413 per maand
Zorg jij graag voor een schone en opgeruimde omgeving? En vind je het een uitdaging om daar samen met cliënten voor te zorgen?
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Castricum en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
€2.756 per maand
Om dit waar te maken zijn er binnen de Polikliniek circa 300 mensen werkzaam in ondersteunende, verplegende en administratieve functies.
Omgevingsdienst IJmond
Beverwijk
€4.225 per maand
_Omgevingsdienst IJmond is een dynamische en ambitieuze overheidsorganisatie in Beverwijk (hoofdkantoor) en Wormer waar circa 120 medewerkers werken aan een…
Amsterdam Westpoort
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. Als postsorteerder werk je in teamverband in één van de PostNL sorteercentra. Je werkt graag in een team.
Intermed Uitzendbureau
Purmerend
€2.200 per maand
Voor de kinderboerderij in Purmerend zijn wij per direct op zoek naar een parttime dierenverzorger. Ben jij gek op dieren? Dan is dit de ideale baan voor jou.
Je gaat werken op een van onze pakketsorteercentra, waar de pakketten van onze klanten in rolcontainers binnen komen. Het legen van de rolcontainers;
Zaan Primair
Zaandam
€2.394 - €3.622 per maand
Het bestuursbureau van Zaan Primair is op zoek naar een. De taak van Zaan Primair is onderwijs van hoge kwaliteit verzorgen voor leerlingen.
Mendel College
Haarlem
Het Mendelcollege zoekt per zo spoedig mogelijk een enthousiaste en flexibele conciërge voor 0,3 fte. Tevens is een goed pedagogisch contact met leerlingen van…
Wij bieden een parttime baan (gemiddeld 65 uur per maand), startend met een contract voor bepaalde tijd. Het verrichten van administratieve werkzaamheden.